عوارض کمبود ویتامین B12 در بدن، از آنجایی که اکثر موارد کمبود ویتامین B12 یا کمبود فولات را می توان به راحتی و به طور موثر درمان کرد، عوارض نادر است،

اما گاهی اوقات ممکن است عوارض ایجاد شود، به خصوص اگر برای مدتی کمبود هر یک از این ویتامین ها را داشته باشید کمبود ویتامین B12 یک بیماری قابل درمان است

که اگر به اندازه کافی ویتامین B12 را در رژیم غذایی خود مصرف نکنید یا بدن شما آن را به درستی جذب نکند، اتفاق می افتد. کمبود ویتامین B12 می

تواند علائم فیزیکی، عصبی و روانی ایجاد کند. می توان آن را با داروهای ویتامین B12 درمان کرد.

 

 

 

کمبود ویتامین B12 در بدن

عوارض کمبود ویتامین B12 در بدن

عوارض کمبود ویتامین B12 در بدن، کمبود ویتامین B12 زمانی اتفاق می افتد که بدن شما یا به اندازه کافی ویتامین B12 را دریافت نمی کند یا به اندازه کافی ویتامین B12 را از غذایی که می خورید برای عملکرد مناسب جذب نمی کند.

ویتامین B12 یک ماده مغذی مهم است که به بدن شما کمک می کند تا گلبول های قرمز خون و DNA، ماده ژنتیکی همه سلول های شما را بسازد.

کمبود ویتامین B12 در صورت عدم درمان می تواند باعث مشکلات جسمی، عصبی و روانی شود.

 

 

ویتامین B12 چیست؟

عوارض کمبود ویتامین B12 در بدن

عوارض کمبود ویتامین B12 در بدن، ویتامین B12 یک ماده مغذی مهم است که به بدن شما کمک می کند سلول های عصبی و سلول های خونی را سالم نگه دارد. همچنین به بدن شما کمک می کند تا DNA، ماده ژنتیکی در تمام سلول های شما را بسازد.

بدن شما ویتامین B12 را به تنهایی نمی‌سازد، بنابراین برای دریافت آن باید غذا و نوشیدنی‌هایی مصرف کنید که ویتامین B12 دارند. ویتامین B12 در محصولات حیوانی که می خورید و می نوشید مانند گوشت، لبنیات و تخم مرغ وجود دارد.

همچنین در غذاهای غنی شده (غذاهایی که ویتامین ها و مواد مغذی خاصی به آنها اضافه شده است) مانند غلات خاص، نان و مخمرهای مغذی نیز یافت می شود.

بزرگسالان به حدود 2.4 میکروگرم (میکروگرم) ویتامین B12 در روز نیاز دارند و افرادی که باردار یا شیرده هستند به ویتامین B12 بیشتری نیاز دارند مقدار

ویتامین B12 مورد نیاز نوزادان و کودکان بر اساس سن متفاوت است.

 

 

بیشتر بدانید: آزمایشات دوران بارداری

 

بدن چگونه ویتامین B12 را جذب می کند؟

عوارض کمبود ویتامین B12 در بدن

عوارض کمبود ویتامین B12 در بدن، برای اینکه بدن شما ویتامین B12 را از غذایی که می خورید جذب کند، دو اتفاق باید بیفتد. ابتدا، اسید کلریدریک موجود در معده شما ویتامین B12 را از غذایی که در آن بود حذف می کند.

سپس، ویتامین B12 با چیزی به نام فاکتور ذاتی ترکیب می شود، پروتئینی که توسط معده شما ساخته می شود. ویتامین B12 سپس می تواند توسط دستگاه گوارش شما جذب شود.

برخی از افراد دارای یک بیماری نادر به نام کم خونی پرنیشیوز هستند که به این معنی است که معده آنها فاکتور ذاتی را ایجاد نمی کند به همین دلیل،

بدن آنها نمی تواند ویتامین B12 را به درستی جذب کند که باعث کمبود ویتامین B12 می شود.

 

 

علت کمبود ویتامین B12 چیست؟

عوارض کمبود ویتامین B12 در بدن

عوارض کمبود ویتامین B12 در بدن، کمبود ویتامین B12 زمانی اتفاق می افتد که شما به اندازه کافی ویتامین B12 نمی خورید یا بدن شما ویتامین B12 مصرفی شما را به درستی جذب نمی کند. شرایط یا شرایطی که می تواند باعث کمبود ویتامین B12 شود عبارتند از:

کمبود ویتامین B12 در رژیم غذایی: افرادی که به اندازه کافی غذاهای حاوی ویتامین B12 را مصرف نمی کنند یا غذاهای غنی شده با ویتامین B12 مصرف نمی کنند، ممکن است دچار کمبود ویتامین B12 شوند.گاستریت: گاستریت التهاب پوشش معده است و یکی از دلایل شایع کمبود ویتامین B12 است.

این می تواند باعث کمبود ویتامین B12 به دلیل کمبود اسید هیدروکلریک در معده شما شود که برای جذب ویتامین B12 مورد نیاز است.

کم خونی پرنیشیوز: افرادی که دارای کم خونی خطرناک است، یک بیماری نادر پزشکی، قادر به ساخت فاکتور ذاتی، پروتئینی که توسط معده شما ساخته می شود، نیستند. شما به فاکتور ذاتی نیاز دارید تا بدن شما بتواند ویتامین B12 را جذب کند. افراد مبتلا به کم خونی خطرناک کمبود ویتامین B12 دارند.

بیماری های گوارشی: بیماری هایی که بر سیستم گوارش تأثیر می گذارند، مانند بیماری کرون و بیماری سلیاک، می توانند از جذب کامل ویتامین B12 توسط بدن جلوگیری کنند.

جراحی: افرادی که جراحی دستگاه گوارش مانند بای پس معده (جراحی کاهش وزن) انجام می دهند، ممکن است در جذب ویتامین B12 دچار مشکل شوند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]