تفاوت کرونا امیکرون با کرونا دلتا چیست

در این مطلب می خواهیم بگوییم که تفاوت کرونا امیکرون با کرونا دلتا چیست چرا که آگاهی از ویروس کرونا امیکرون و تفاوت های آن با سویه های قبلی می تواند به افراد در کاهش استرس و مقابله مناسب با آن کمک بسزایی کند. سازمان جهانی بهداشت بعد از واریانت‌ های آلفا، بتا، گاما و دلتا، پنجمین واریانت کرونا را با نام امیکرون در لیست واریانت ‌های نگران‌ کننده (Variant of concern) قرار داد. طبق اعلام کارشناسان این سازمان در روزهای ابتدایی شناسایی امیکرون، این واریانت دارای تعداد زیادی جهش است که برخی از آن‌ ها نگران ‌کننده هستند.

تست کرونا پروازی در منزل

درباره کرونا دلتا و امیکرون

تفاوت کرونا امیکرون با کرونا دلتا چیست

از بهار ۲۰۲۱، نوع به اصطلاح دلتا کانون توجه بین المللی بوده است. این نوع ویروس کرونا، اولین بار در هند شناسایی شد و تا پایان سال ۲۰۲۱ خود را به عنوان نسخه غالب در سراسر جهان تثبیت کرده بود. به نظر می‌ رسد که این ویروس به دلیل بار‌های ویروسی عظیمی که می ‌تواند ایجاد کند، قادر است تا حدودی از واکسیناسیون اجتناب کند. دلتا نیز پیشرفت ‌های بیشتری در پروتئین اسپایک خود دارد که به آن اجازه می ‌دهد سریع ‌تر و محکم‌ تر به سلول‌ های انسانی بچسبد و اطلاعات ژنتیکی خود را مانند منجنیق به درون سلول ‌ها پرتاب کند. به نظر می ‌رسد دلتا می ‌تواند سلول‌ های آلوده را مستقیماً با سلول‌ های همسایه متصل کند.

سازمان جهانی بهداشت در ۲۶ نوامبر امیکرون را پنجمین نوع نگران کننده اعلام کرد. محققان با کمک آزمایش‌ های مختلف در تلاشند تا دریابند این جهش جدید چقدر مسری است، افراد چقدر به آن مبتلا می ‌شوند و اثربخشی واکسن ‌ها در برابر این نوع ویروس چقدر است. با این حال مشخص است که ژنوم امیکرون با نوع اصلی Sars-CoV-2 متفاوت است. در میان تغییرات، جهش‌ های متعددی وجود دارد که قبلاً در آلفا، بتا، گاما و دلتا رخ داده است؛ بنابراین شواهدی وجود دارد که کرونا امیکرون می‌ تواند بسیار مسری باشد و همچنین تا حدی آنتی بادی‌ های تولید شده توسط عفونت یا واکسیناسیون را فریب دهد. پس باید فرض شود که عفونت مجدد یا پیشرفت واکسیناسیون ممکن است رخ دهد.

تفاوت جهش‌ های امیکرون با دلتا

تفاوت کرونا امیکرون با کرونا دلتا چیست

از جمله نگرانی ‌ها درباره این نوع ویروس کرونا وجود جهش‌های متعدد و‌ متنوع است. بیش از ۳۰ جهش در پروتئین اسپایک گزارش شده، تعدادی که بیش از دو برابر جهش‌ های واریانت دلتا است. بعضی از این جهش‌ ها قدیمی هستند و در واریانت‌ های قبلی مانند آلفا، بتا، گاما و دلتا شناسایی شده بودند و بعضی از آن‌ ها جدید بوده و مربوط به پروتئین اسپایک نیستند. هنوز اطلاعات دقیق درباره نوع امیکرون ویروس کرونا اندک است و باید در انتظار بررسی و آزمایش بیشتر درباره این واریانت بود؛ اما این نوع از جهش ‌ها در واریانت‌ های قبلی، منجر به افزایش سرعت انتقال ویروس، عفونت‌ زایی و فرار از سیستم ایمنی شده است.

همچنین این جهش ‌ها ممکن است باعث مقاومت بیشتر در برابر درمان با آنتی ‌بادی مونوکلونال و مقاومت در برابر آنتی‌ بادی‌ های خنثی ‌کننده می ‌شود. مشخص نیست که امیکرون توانایی انتقال بیشتری نسیت به واریانت های قبلی از جمله نوع دلتا دارد یا نه. تعداد افراد مبتلای با نتیجه تست مثبت در آفریقای جنوبی (اولین محل شناسایی امیکرون) در حال افزایش است، اما مطالعات اپیدمیولوژیک نشان خواهد داد که این افزایش موارد ابتلا به دلیل خود نوع امیکرون است یا عوامل دیگری در آن موثر است.

تست کرونا امیکرون در منزل

تفاوت کرونا امیکرون با کرونا دلتا چیست

اگر به تازگی دچار علائمی شده اید و نمی دانید که امیکرون است یا خیر از طرفی دیگر نمی خواهید به مراکز درمانی بروید می توانید از خدمات تست کرونا امیکرون در منزل استفاده کنید. آوام چی امکان انجام تست کرونا در منزل با نتیجه فوری را برای مشتریانش فراهم کرده است. بدین صورت که افراد برای انجام تست به اپلیکیشن آوام چی مراجعه می کنند و بعد از ثبت اطلاعات خود، درخواست تست کرونا در منزل می دهد.

تیم پزشکی آوام چی بعد از مدت کوتاهی به منزل فرد رفته و با حفظ پروتکل های بهداشتی اقدامات لازم را انجام می دهند و آن را به آزمایشگاه های معتبر می فرستند، نتیجه این تست در عرض 12 ساعت به دست فرد می رسد و در صورتی که فرد مبتلا به کرونا شده است می تواند مراحل درمان خود را آغاز کند. آوام چی علاوه بر ارائه خدمات تست کرونا در منزل خدمات دیگری از جمله ویزیت پزشک در منزل، پرستار در منزل، انجام آزمایش در منزل، فیزیوتراپی و رادیولوژی در منزل و… نیز ارائه می دهد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]